Dot.: Dieta dla nastolatki
Cytat:
Napisane przez ZielonoPomaranczowa
Aha... czyli zaryzykuje z tym ryzem, moze jutro...?  a moj jadlospis? a wiec tak... wczorajsze sniadanko to jogurt i dwie sliwki :P pozniej wcielam jajko i znowu sliwki :P a pozniej zjadlam kanapki (2) z jakas tam wedlina salata i pomidorem.. i w ciagu dnia woda.. a ze po 18 bylam glodna to zjadlam jablko  i bylo gites przy czym cwiczylam okolo 45 minut.. jezeli chodzi o dzien dzisiejszy to bylam na zakupach na pieszo! zeszlam cale miasto  ale niestety..;/ zjadlam hamburgera;/ choc mysle ze po tylu kilometrach jakos to spalilam :P a na sniadanko byly juz kanapki z twarozkiem i pomidorki pozniej ten hamburger nieszczesny (;/) a pozniej juz nic  i nie jestem glodna  zobaczymy jak to pojdzie dalej  a wieczorkiem jeszcze jakies cwiczenia.. ja juz nie wiem co mam jesc do kanapek:P moze Wy napiszcie swoje jadlospisy? tak ogolnie chociaz  buzki 
|
a! za mało! zwłaszcza, że ćwiczyłaś! nie czytałaś wątków podwieszonych, czemu nie jesz po 18! zjedz zwykłą kolację: przewaga białka + węgle lub mniej niż 1 h przed snem - czysto białkową! przeczytaj wątki podwieszone!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!