Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zapraszamy wszystkie Wizażanki do udziału w projekcie badawczym. Prośba Redakcji.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 16:59   #1
AgaZ
Przyjaciółka Wizaz.pl

Exclamation

zapraszamy wszystkie Wizażanki do udziału w projekcie badawczym. Prośba Redakcji.

Drogie Wizażanki
Zostaliśmy poproszeni o pomoc w poważnym badaniu naukowym. Wasze zaangażowanie, zróżnicowane poglądy, powodują, że jesteście idealną grupą badawczą.
Jeśli możecie poświęcić temu chwilę swojego czasu i podzielić się własnym punktem widzenia - gorąco zapraszam

Tytuł badania: “ Socjokulturowy wpływ na kobiecy obraz ciała w różnym okresie ich życia”’

Prowadzący badanie: Prof. Stephen Touyz, School of Psychology, University of Sydney. Email: stephent@psych.usyd.edu.a u
Student prowadzący badanie: Ms Patricia Ksiezak, School of Psychology, University of Sydney. Email: pksiezak@psych.usyd.edu.a u

Zapraszamy Kobiety i Mężczyzn do udziału w tym projekcie badawczym.

Chcielibyśmy zebrać informacje na temat tego, co wpływa na kobiecy obraz ciała w przeciągu ich życia. Co kobiety myślą i czują na temat własnego ciała i siebie w kontekście swojej figury.

Proszę się nie spieszyć i wypełnić kwestionariusze dotyczące obrazu i kształtu własnego ciała, roli płci, postawy społecznej, roli mediów, zachowań związanych z odżywianiem się oraz dane osobowe (wiek,wzrost, stan cywilny itp.)

Państwa udział jest anonimowy i dobrowolny. Mogą się Państwo wycofać kiedy tylko sobie życzą bez żadnej odpowiedzialności. Nie jest również możliwe rozpoznanie nikogo po odpowiedziach, ponieważ nie prosimy o podanie nazwiska ani adresu.

Wystarczy, że odpowiedzą Państwo na pytania na ekranie, co powinno zająć nie więcej niż 45 minut. Można przerwać, zapisać i wrócić do danej strony, po czasie. Ilekroć skończą Państwo odpowiedzi na jednej stronie, proszę nacisnąć „dalej” aby kontynuować. Proszę postępować zgodnie z instrukcją odpowiadając na pytania.

Badanie może nie przynieść indywidualnej korzyści dla uczestników, ale pomoże zrozumieć ogólne pojęcie kobiecego obrazu ciała.

Nie sądzimy aby jakiekolwiek ryzyko było związane z udziałem w tym projekcie badawczym. Jednakże jest możliwe, że ktoś może zaniepokoić się odpowiadając na pytania na temat własnego ciała/figury. Jeśli nadmiernie zdenerwowaliby się Państwo, proszę skontaktować się z prowadzącą badanie pod adresem emailowym pksiezak@psych.usyd.edu.a u

Jeśli zgadzasz się na uczestnictwo, ankieta jest pod tym linkiem:

http://www.psych.usyd.edu.au/Surveys...test=Y&lang=pl
bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
AgaZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując