Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-22, 17:14   #17
Betina001
Raczkowanie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

chorowalam na anoreksje 2 lata, pozniej zaczela sie bulimia i ogolene zaburzenia, raz jadlam a potem potrafilam przez tydzien nie jesc nic. co prawda po 2 latach anoreksji nadal jestem chuda (157\35kg) mimo iz po niej zaczal sie horror (jak dla anorektyczki). do dzisiaj zaluje ze kiedy kolwiek zaczelam sie odchudzac, to byla najglupsza rzecz jaka zrobilam w zyciu, juz nigdy nie wroce do tego co bylo wczesniej bo moj organiz juz nie pracuje tak jak powinien. nie mam okresu, wypadajaa mi wlosy i lamia sie paznokcie, skore mam sucha i biala jak papier, za duzo nie moge jesc bo odczuwam silny bol brzucha , watroby i trzuski... jednak mimo iz nie ma szans zebym kiedy kolwiek wrocila do dawnej formy to nie trace nadzieii.... Chce by to co mi sie przytrafilo bylo przestroga dla innych dziewczyn, moze uda mi sie kogos uchronic przed tym co spotkalo mnie bo mnie juz sie nie da uratowac.... mnie czeka juz tylko smierc ktora nastapi w ciagu 2-3 lat. a wszystkiemu winna jest glupota.... mam 17 lat i pojde do piachu ((
Betina001 jest offline Zgłoś do moderatora