2018-04-24, 13:33
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Problemy techniczne z Forum
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;83142601]Czyli rozumiem, że nie będzie, tak?
To powiedz mi ile jest warte Twoje słowo? Po co obiecujesz coś co wiesz, że nawet nie będzie rozważane? To jest poważne? Dla mnie jesteście zwykłymi kłamczuchami, delikatnie mówiąc. Patrzeć się nie chce na to w jaki sposób działacie. Miej odwagę powiedzieć, że dane rozwiązanie nie będzie rozważane, a nie kłamiesz w żywe oczy, zakłamania nienawidzę. Wolę przykra prawdę usłyszeć niż był okłamywanym tylko po to żeby zamknąć usta.
Jak ten portal dalej będzie szedł w tym kierunku (ma się w nosie zdanie użytkowników, góra z naczelną na czele nawet nie raczy na maile odpisać), to ta Wasza dojna krowa pieprznie i to szybko. Obudźcie się 
Na nowe sposoby reklam zawsze się znajduje czas i miejsce na platformie, ale na przydatne rozwiązania już nie bo platforma się sypie? 
Życzę dalej dobrego nastroju i miłego dnia.[/QUOTE]
Oni mają to wszystko w de i już nawet się z tym nie kryją Lejąc równo po kwestiach technicznych i merytorycznych (zajrzyj sobie na sąsiedni wątek Problemy na Forum - same _hit). Nie mogę przytoczyć odpowiedzi, którą dostałam na PW, ale już nie mam złudzeń - forum jest jakąś śmieszną przyczepką do tego biedaportalu, co ze wszech miar dziwi, bo idę o zakład, że na forum wchodzi więcej osób. Go figure.
|
|
|