|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
Napisane przez MagJa
A w temacie pracy, to teoretycznie chyba bym ją dostała, bo o godz. 19 dzwonił do mnie ten sam nr, z którego mnie zapraszali na rozmowę. No ale wtedy byłam na stepie i nie wiedziałam o telefonie. Zresztą nie sądziłam, że jeszcze zadzwonią, wtedy dzwonili rano. I teraz mnie ciekawi czy będą jeszcze jutro dzwonić czy nie. Jakby mi zależało, to bym oddzwoniła, ale przemyślałam sprawę i wolę poczekać na inną pracę. Ta ma za dużo minusów, a możliwe, że mnie wezmą gdzie indziej. Także możecie dalej trzymać kciuki
Buziaki, spadam, zajrzę, jak znajdę czas 
|
Trzymamy 
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
|
O mamuniu grejpfrut ale krem ju tak nie pachnie,prawda?
Cytat:
Napisane przez isa666
|
Jasne Isus wkleje jak najszzbciej,dzisiaj jeszcze chce cos zrobic a jutro mam nadzieje kupie materialy bo ostatnio pocalowalam klamke
Dziekuje Vibesko oczywiscie bedzie wiecej
Oj biedna jestes ze cie tak te maselka podrazniaja...
Skladaj,skladaj gdzie popadnie ,mozesz tez wypelnic kwestionariusz na stronie sephory. Kto sie lepiej zna niz nalogowa? Przeciez ty wszystko wiesz i doradzisz lepiej niz niejedna ekspedientka.W douglasie podaja na stronce kogo szukaja.
Tylko pamietaj potem o probkach dla kolezanek wizazanek 
Cytat:
Napisane przez iceflower
Na razie koniecznie chcę róż Diora Spicy Desert, zestaw z tuszem HR Surrealist i Dune. No i lakiery do paznokci, ale tu wciąż mam nadzieję upolować coś taniego. 
Jeszcze chciałabym może jakieś nowe cienie, ale to nic pilnego i nic potrzebnego tak naprawdę, więc wątpię, żebym się na nie wykosztowała w najbliższym czasie (tym bardziej, że sama nie wiem, jakie cienie chcę  ).
|
Surrealist jest lepszy niz Lasch Queen.Duzo lepszy.I mam nadzieje ,ze tak pozostanie bo mialam Lash Queen raz,dostalam w prezencie i nie wspominalam go dobrze..
**
Bylam dzisiaj u mojej babci kochanej zrobic jej zakupki i z nia pogadac.Potem w ciucholandzie nabylam piekna,mala kopertowke satynowa w kolorze turkusowym za 2 zł .Uwielbiam malusie torebeczki tylko nie mam ich do czego nosic ..ale i tak szukam ich w ciucholandach zawsze
Padam na pyszczek a jutro badania rano...
ps.A na weekend jade do Rybnika z Krecikiem
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...
|