Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy październikowe 2018 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-24, 21:07   #451
xxboo
Zakorzenienie

Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
No niestety jest meczace ale i tak ogolem wreszcie jest lepiej bo wczesniej to od rana do nocy wymiotowalam teraz glownie rano sniadanie czasem zwracam a pozniej juz nic takze byle szlo ku lepszemu

Wspolczuje ci takiej nocy To jest wlasnie kapa ze przy ciazy trzeba wiekszosc innych lekow odstawic i wtedy czlowiek tak musi sie meczyc .

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Super ze wszystko jest ok

Same dobre wiesci od dluzszego czasu u nas oby tak zostalo do konca

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Dziewczyny a ile waza wasze bobasy ? Bo mi wspomniala ze 130g a tak patrze w aplikacje i mi pisze ze powinno wazyc kolo 90g to co moje jest takie grube ?

Nie no smieje sie ale ona mowila ze wszystko jest ok a teraz tak sie zastanawiam co tak duzo ?

Dlugosci mi nie podala powiedziala ze teraz mierzy sie kazda czesc ciala i nie ma jednej dlugosci wiec bedziemy sie poslugiwac waga mowie acha ok skoro tak jest ale widze,ze wam podaja w cm wiec co ona taka dziwna ta moja ginka?

Mój nie ważył malucha. Zmierzył mi bo poprosiłam, puścił serduszko, pośmialiśmy się bo nam machał energicznie prawa rączka a potem zaczął się zwijać jak ślimak i ruszać i już nic nie szło zobaczyć wiec daliśmy sobie spokoj. [emoji23]
Mnie się wydaje ze wagę to dopiero na kocówce ciąży się sprawdza. No chyba ze mój gin nie ma tego W nawykach.
Ale jest jeden plus pobytu w szpitalu. Podejrze malucha za tydzień !!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora