xxboo
och kciuki za szpital, zeby szybko zlecialo ! ja nie cierpie szpitali ;/ mam zamiar w nich byc 2 razy, raz poprzedni porod i raz kolejny i finito
ja też mam taką teorie

chociaż teraz od razu widziałam wyrostek płciowy że dizewczynka
Esti10
och nie dziwie się, że Cię nastraszyła !! nie widzisz monitorka? ma tylko jeden? mnie to zawsze uspokaja jak od razu zobaczę to co ona na monitorze, a raz byłam w miejscu gdzie nic nie widziałam.
A z rzyganiem

och mam przyjaciółkę, która w obu ciążach codziennie musiała wymiotować. Do końca ciąży. Jej siostra identycznie, i mama też. W każdej ciąży. No kosmos. Ale mowi, że nie miała mdłośći tylko te wymioty pojedyńcze z rana. Tzn mdłości 3-4 msc a potem już lepiej.
oby Ci jednak przeszło bo to bardzo uciażliwe
Mila
rozciągaj się chociaż
Jeju dzięki za tą opinie !!!
ja miałam cebuszkę, ale wysypał mi się wkład no i tak była eeeee wykochana, że do wywalenia. Teraz waham się czy znów kupić to samo czy coś innego, ale nie znam nikogo kto miał to i inną by porównać.
Także mnie przekonałaś

szukam w literę C , a powiedz mi jak z nią śpisz? Pod głowę i idzie za tobą tak, że opierasz na niej plecy i mięzy nogi dół?
Z cebuszką było mi super bo nogę kładłam na nią , szczególnie jak wielki brzuch był to było idealnie. Zaś cały czas brakowało mi oparcia pod plecy, które zaczynały mnie boleć coraz częściej pod koniec. Aż sobie rulony robiłam z koca i kładłam pod plecy.
magdenka
gratuluje syna !! <3
Tenebre
współczuję Ci bardzo tych bóli

trzymaj się !
właśnie wczoraj przyrównywałam
w 17 tc i 2 dniu bylam na usg z Sarą i ważyła 150 g

a w pt byłam w 17tc 3 dzień i młodsza waży 162 g
ale z Sarą mialam ciążę młodszą o dokładnie tydzień, a teraz o kilka dni więc powiedzmy, że idą u mnie łep w łep.
A młodsza ma teraz 15 cm.
z Wagą jest tak, że od pewnego moemntu podają , bo przed genetycznym jest to bez sensu, za mało ważą, od genetycznego już zaczynają często podawać z tego co mi się kojarzy (mogę się mylić).