Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-22, 21:42   #2694
Dau
Rozeznanie

Dot.: Oleje, olejki, hydrolaty - ZBIORCZY

dziekuje niezamienna. niestety, jak juz wspominalam na ten temat, ze jesli zaczne zamawiac intretowo- pocztowo z krajow uni europejskiej to mi przy tej okazji takie clo zaspiewaja, ze nie bedzie sie to absolutnie oplacalo. tak tez zostaje wizyta w polsce, tudziez znalezienie dystrybutora na miejscu.

czy to mozliwe, ze reaguje wypryskami na olejek z wiesiolka? bralam doustnie tabletki z wiesiolkiem i olejem z lososia, jak padlo na nie podejrzenie, ze moglyby mi szkodzic zaprzestalam tej suplementacji. ale cos mnie w niedziele pokusilo by wyprobowac ten nowy olejek z wiesiolka, rowniez doustnie. i mam wrazenie, ze pojawilo sie paru nowych nieproszonych gosci na mojej twarzy. rowniez jak przejade reka po twarzy wyczuwam takie drobne krosteczki. adorelle co ty na to? a moze ktoras z was miala tego typu doswiadczenie z wiesiolkiem lub tym podobnym? a swoja droga spotykam ta rosline na kazdym kroku, bezczelnie smieje mi sie w twarz, tym swoim kanarkowych kwiatem
hihihihih adorelle i niezamienna, wola pozostaje silna, ale cialo, slabe slabe. paluszki parcowicie wystukuja zamowienia. na mnie ten na nowo i w swietle hydrolatowym odkryty sklep wywiera niesamowite sily przyciagania. niedlugo beda mnie tam znali jak diabelskie nasienie, bo bede chodzila sobie tam ot tak, zeby popatrzec troche na te fioleczki, tubeczki etc. etc. jak widzicie internetowy sklep ma pewne zalety- tranzakcja przebiega anonimowo. jakos nie bardzo mi sie widzi, zeby mnie w przyszlosci rozpoznawano jako "ta pryszczata od hydrolata". w dodatku moje wlosy sa bardzo charakterystyczne. chyba musze zaczac chadzac tam w berecie

Edytowane przez Dau
Czas edycji: 2008-07-22 o 22:03
Dau jest offline Zgłoś do moderatora