2008-07-22, 21:44
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 211 pkt / 100% pozyt.
|
H&M, DEEP, RESERVED, CUBUS, BERSHKA głównie XS/S ale też M/L się znajdzie ;)
nieaktualne
Po dłuższej nieobecności wracam znów do wymianek. Na początku pragnę sie usprawiedliwić. Nie mam zbyt duzo czasu na wizaż także z góry przepraszam jeśli będziecie musiały czasem czekać na moją odpowiedź. Postaram się jednak zaglądać na wątek przynajmniej raz dziennie. I przepraszam też z góry jeśli znajdziecie na ciuszku jakąkolwiek sierść, ale mam kotka i w żaden sposób nie da sie tego uniknąć choć staram się
Czego oczekuję? :
- Proszę o podawanie faktycznego stanu ciuszków
- Wizażanki, które mają od 0-5 przekupek lub posiadają negatywa lub neutrala proszę o wysłanie rzeczy jako pierwsze, ja wysyłam zaraz po otrzymaniu
- Proszę o odpowiedź w moim wątku ( ja odwdzięczę się tym samym )
Czego szukam? :
- Nie mam sprecyzowanych wymagań, napewno pierwszeństwo mają firmowe ciuszki w rozmiarze XS, S, 34 ewentualnie 36
- Buciki rozmiar 37 lub 38 ( zależy od długości wkładki wewnątrz )
- Torby, torebki...najchętniej z H&M
- Nie pogardzę też markowymi kosmetykami ( raczej kolorówka )
- Biżuteria, najchętniej kolczyki (chętnie z prawdziwego srebra, choc niekoniecznie, tylko nie takie typowe blachy z bazaru bo moje uszy ich nie przyjmują )
- Żakiety, płaszcze, bolerka rozmiar XS, 34
- Spodnie najchętniej białe lniane, ale moga być też np. rurki ze streczem, rozmiar XS, 34, 25-26
Proszę zaglądać co jakiś czas, bo w miejsca wymienionych ciuszków będą cały czas "wskakiwać" nowe!
Edytowane przez iwona200
Czas edycji: 2009-01-24 o 13:02
|
|
|