Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrześniowe 2018 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-25, 14:58   #4278
lupinka
Zadomowienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
- mam wrażenie i też czytałam, że chłopcy są bardziej ruchliwi i skaczą jak byczki
Byczki, hehe no jesli u mnie potwierdzi sie chlopak to sie zgadza! i jeszcze bedzie chyba z niego dobry tancerz bo wywija na wszystkie strony
Cytat:
Napisane przez Amelka6614 Pokaż wiadomość
Witam się po połówkowych malutka ma już 20 cm i 334g wszystkie narządy w porządku dla mnie po poprzedniej ciąży te wyniki są jak cud
Gratulacje i kciuki za dalsze pomyslne wyniki
Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92 Pokaż wiadomość
Mam w rodzinie ginekologa-położnika i poleca markę JELP
Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Kiedys na srokao bylo porownanie. Musze tez odszukac
Tez sie zaczelam tym interesowac: a powiedzcie pierzecie i kolorowe i biale w jednym, jesli tak to jakim? Bo np. do tej pory nie zorientowalam sie za bardzo ale w Rossmannie takiej Loveli to widzialam tylko "do bialych" wiec sie zastanawiam jak to jest?

[1=081ed4854e23be6738824bf 7e7324809f3af476a_65822e8 20d4a7;83172051]Treść usunięta[/QUOTE]
No nie przewidzisz :/ mnie tez zaskakuja jakies dziwne bole, mdlosci albo samopoczucie czasem w najmniej spodziewanych momentach. Dobrze, ze mialas koktajl. Jak widac zawsze warto cos miec, ja sie staram nie ruszac z domu bez mietowych mentosow i wody.

A nosicie/wozicie karte ciazy zawsze ze soba? Bo ja oprzytomnialam i zaczelam. Tfu tfu, ale nigdy nic nie wiadomo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora