Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
cholercia zjadlo mi co napisałam
znowu poszalałyście z postami wiec nawet nie cytuje,pisze co pamietam i co u mnie:
Lil a jaki to blad??
Izazusia dzieki wielkie za info o mazidłach jak znajde wolna chwilke to zamowie cosik i będziemy testowac a TZ już apowiedzialam ze niedługo robimy domowe spa…a on spytal co to?!
Wytłumaczyłam spokojnie i nawet nie miał za duzo ale…
Poszlam dzis do krawcowej i co……..pocalowalam klamke mama ma zadzwonic jutro i spytac czy da rade mnie wcisnąć gdzies w terminach i uszyc …a ja po robocie na szybko do miasta znaleźć material…
Jak myslicie jaki kolor???ja myślałam wlasnie o takim ciemnym fiolecie ewentualnie żółtym no i nie wiem z jakiego materialu szyc? Bo z satyny mam praktycznie większość kiecek weselenych,ale inny chyba kiepsko by się układał…
Aa no i najważniejsze mialam probny makijaż ale jakos na zdjęciach nie widac efektu…tak mi sie wydaje,albo ja nie umiem fotek robic żeby było widac…efekt koncowy nawet ok.,ale:
1.za mocne mialam kreski (eyeliner w ruchu) powiedziałam pani ze wolalabym zrobic to cieniami żeby aaaaz tak sie nie rzucalo
2. przy otwartych oczach jest spoko i ladnie mam podkreślone oczy ale jak zamkne (a przeciez takie fotki tez się robi czasem) to już przesada te kreski
3. nie mialam doklejonych sztucznych rzes a będę miala na właściwym makijażu i może tez to bylby inny efekt koncowy kresek
4.jestem ciezkim egzemplarzem do malowania – oczy mi łzawią jak diabli jak musze się patrzec w jeden punkt i nie mrugac! No i niedobrze mi jak ktos maluje mi rzesy
5.na codzien nie uzywam fluidu i cieni –od daawna(czasem tylko puder w kamieniu) i troche dziwnie mi z tym na twarzy-ale jakiejs maski nie mam
5. i pani nakrzyczała ze mam „fatalne brwi”-efekt zbyt wczesnych doświadczeń kosmetycznych (czyt.eksperymentow własnoręcznych w podstawowce )a ze nie umialam ich naprawic to teraz mam zapuszczac do slubu i zostana przywrócone do ladu…..ale za to pani pochwalila mnie chociaz ze usta mam idealne i dolna i gorna warge piekny ksztalt uffffffff a myślałam ze same defekty u mnie
Czy nie za duzo tych moich „ale”????
Zmykam spac bo padam na twarz i musze zmyc ten make up w koncu
Aaa pani nie ma fixatora:/ na allegro widziałam tylko sephory, wiecie czy dobry??to sobie zamowie na wlasny uzytek
Mamy już wódeczkę 165 butelek czeka na 16 sierpnia luksusowa 0.5 w okazyjnej cenie 15zl zaoszczędzone jakies 500zl na całości
Ok. pewnie koncze już bo i tak naskrobałam sporo ale musiałam
Buziaki niedobroty i nie bazgrac tyle w ciagu dnia bo niektórzy to pracuja i czytac nie mogą!!!
|