2018-04-25, 15:20
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez norka93
Bursztynku, zabierasz przybłędy ze sobą w góry?   Eluś, siadaj już, odpręż się, odpocznij  Tak jak piszesz, jutro też jest dzień! I uwierz mi, że uda się taki kącik stworzyć, nawet mniemam, że któregoś razu powiesz, że przydałoby się jeszcze trochę miejsca.  A jak sprawa z ZUSem się ma? Coś ruszyło od tamtej pory czy dalej stoi?
|
Haha może tak być, tu jednak mieliśmy duża otwarta przestrzeń, a tam są pokoiki i inaczej to będzie zorganizowane. Ale najważniejsze, że mały będzie miał swój kącik z dala od tv, mamy dużą łazienkę gdzie bez problemu postawę wanienke, do tego nie ma skosów, ciepła.. same plusy, a ja się zastanawiam nie wiadomo nad czym a z Zusem ciszaa, wszystko oddane, czekamy więc proszę o kciuki [emoji120] [emoji120]
Cytat:
Napisane przez pola25
Z sensor cry???
My też zaczniemy.małą wypedzac od 37 tyg,będziemy działać z mezem.
|
Polu, ten w Rossmanie bez cry sensor.
A na wypędzanie małej, niecny plan [emoji106] [emoji106] [emoji7]
Cytat:
Napisane przez aniama6
Ja na ubranka tez czekam na promocje. Muszę przejrzeć to co mam, ale chyba te podstawowe mam, a w czerwcu właśnie w kappahlu coś pokupie, może w nexcie itp. Nie muszę ich mieć przed porodem. Wczoraj zamówiłam kocyk dzianinowy, prześcieradło do gondoli hmm i coś jeszcze nie pamietam co. Na Gemini mam koszyk ale tam mało co kupuje bo mam koleżankę w stacjonarnej aptece i mi co trzeba w dobrych cenach kupi. Remonty największe mamy tutaj na wsi, dwa pokoje wylatują podłogi, ściany zmieniane, drzwi itp, ale tu jak przed porodem nie zdążymy to tragedii nie będzie. Tam gdzie mieszkamy na stałe to tylko malowanie i kilka mebelków- niby do 2 tyg się czeka na nie wiec nawet jak po majowce zamówimy to będzie na czas. Elaa właśnie myśle o tobie jak dajesz radę z porządkami i podziwiam. Ja umylam 3 malutkie okna i to myjka elektryczna, zaniosłam taras i umieram. Teraz muszę go jeszcze umyć. A macie może jakieś fajne przepisy na dania ze szparagów?dostalismy od znajomych duża ilość z ich upraw eko i muszę coś ugotować.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Mąż też się dziwi, bo on za mną leci i sapie [emoji41] Ja ogólnej czuje się naprawdę dobrze, powiem więcej lepiej się czuję jak pochodzę, poruszam się niż jak mam siedzieć. Ale jednak temperatura, plus te schody i te parę godzin już latania dają się we znaki. No nic, teraz odpoczynek, zrobić obiad i do końca dnia już nie ruszam nawet palcem 
Jak przyjdą zakupy, to proszę się pochwalić [emoji6]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|