2018-04-25, 17:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Napisane przez xxboo
Jeszcze na kocyk czekam !
Bo ja już tych ubranek mam trochę. Jeszcze do mnie 1 maja przyjedzie worek od kuzynki ale to już takich typowo dziewczęcych.
Ja się mega cieszę bo każda ilość ubranek się przyda.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
No pewnie! Niektórzy muszą mieć wszystko nowe. A w sumie to dopóki nie rozszerza się diety to wszystko jak nowe. No i trochę szkoda kasy, bo wtedy dziecko rośnie najszybciej to i często się wymienia. Mojego małego ubranka poszły do jednej bratowej, teraz druga początkiem czerwca ma rodzić , więc przejęła, A potem do nas wrócą.
Cytat:
Napisane przez Esti10
Tez to mam w zeszlym roku dostalam nim stracilam . Tylko nie pamietam gdzie to schowalam [emoji38] Przy okazji sie pewnie znajdzie
No i milo ze strony sasiadki super 
|
Teraz będą jak znalazł!
Cytat:
Napisane przez So_close
Dziewczyny a kupujecie od razu łóżeczko?
Czy na początek dostawkę albo tzw kosz mojżesza? 
Ja się zastanawiam nad koszem Shnuggle, bo przy łóżku nam zwykłe łóżeczko nie wejdzie i myślę, żeby sobie oszczędzić biegania w nocy do dziecka 
|
My będziemy kupować drugie, bo mały za mały na samodzielne łóżko. Ale Myślę jeszcze o takim w stylu skandynawskim to wtedy może rezygnujemy parterze by mi się coś przydało, ale mam kojec więc może da radę wykorzystać.. . Zobaczymy. Kosz mojżesza na pewno na początku zda egzamin.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|