2008-07-22, 22:19
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania Lloret de mar.. kto był?:>
Cytat:
Napisane przez SanMartini01
Ale jak np sprawdzaja dokment, to dokladnie sprawdzaja date, zdjecie itd? 
|
Nie powiem Ci, bo nigdy nie zostałam wylegitymowana, ale wydaje mi się, że tylko rzuciliby okiem, że w ogóle masz... Ogólnie tam jest bardzo luzacka obsługa, w zasadzie niczym się nie przejmują.
Cytat:
Powtarzam moje pytanie: Czy mozna w lloret wejsc do klubu na legitymacje szkolna?
|
Można, to dokument jak każdy inny - poza tym, tak na logikę, skoro można iść do klubu od 16 roku życia, nie ma się jeszcze dowodu, więc legitymacja jest w zasadzie Twoim pełnoprawnym dokumentem. Miałam takie sytuacje kilka razy za granicą, że chciałam za coś zapłacić kartą i pytali mnie o dowód tożsamości, z dokumentów miałam przy sobie tylko legitymację i nie było problemu jak ją pokazywałam.
Cytat:
Legitymacja JEST dokumentem. Dlatego np na legitymacje dzialaja bilety ulgowe, bilety miesieczne, zniszki w pociagu. Podczas spisywania przez policje rowniez cie legitymuja i jest to jak najbadziej dokument tozsamosci 
|
|
|