Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2018 roku część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-25, 19:29   #1710
wynn
Zadomowienie

Dot.: Starania o dziecko od 2018 roku część 4

Hej, ja tu tak z doskoku, ale z tego co widzialam to osoba ktora zwrocila uwagę na to pisanie o objawach ciazowych nie miala nic zlego na mysli ani nikogo nie wypraszala więc niech nasze watkowe mamusie wycisza hormony i się nie burzą (chyba ze przeoczylam jakis aferogenny komentarz [emoji12]) jak bylam w ciąży to też mnie ten slynny I trymestr wymeczyl, a teraz jesli tylko bedzie mi dane byc w ciąży to mogę sobie bełtać przez te 3mc - byle w niej byc za to milo sie czyta, ze jednak potem ma sie duzo energii i checi do dzialania [emoji16]
Ja sie na zadne fejsiki i instagramy nie wybieram jestem na wizazu celowo-bo chce byc anonimowa, w koncu piszemy tu o seksach, sluzach, marudzimy, obgadujemy, zalimy się, mamy nadzieje, oj wolalabym zeby zadna znajoma np. z pracy mnie tu nie namierzyla [emoji85][emoji12]
Misiaq gratulacje, bardzo wczesna ciaza to i odpowiednio mala beta, zbyt duza beta na poczatku tez nie jest wcale taka super fajna bo moze wskazywac na pewne choroby plodu, albo w wersji optymistycznej-na blizniaki takze spoko lus, wszystko jest w najlepszym porzadku na bank!
Rety muszę sobie chyba ogarnac te przypinke od mamyginekolog [emoji12]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wynn jest offline Zgłoś do moderatora