2018-04-26, 09:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤
Cytat:
Napisane przez pajka03
Hej dziewczyny [emoji8] cały czas Was podczytuję, ale dziś to tak się nawzruszałam [emoji7] ale się mega cieszę, że Wasze dzieciaczki już takie duże! Wspaniale się czyta takie wpisy [emoji7] i mimo, że z tyłu głowy gdzieś tam mam myśl, że byłabym z Wami, to kurcze, nie potrafię przestać Was obserwować [emoji4] trzymam kciuki za każdą z Was, już niedużo zostało [emoji7]
Chciałam się Wam pochwalić, 3 maja testuje [emoji2] byłam u gina i dostaliśmy zielone światło [emoji4] 3majcie proszę kciuki za mnie [emoji4] rosnijcie duże, zdrowe i okrągłe [emoji173]️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Witaj!! Bardzo się cieszę!! Myślę o Tobie i podglądam Twoje kuszące świeczki na insta 
Trzymam kciuki!!  
Dziewczyny, mam w sumie dwie sprawy 
Byłam kilka dni temu u dentysty, włożył mi do zęba lekarstwo (nie wiem co, ale ma goździkowy posmak). Cały kolejny dzień wymiotowałam jak czułam ten smak, ale kolejny dzień kiedy już go nie czułam było wszystko ok.. Zadzwoniła wczoraj teściowa i nastraszyła mnie, że naczytała się w necie, że w ciąży nie wolno wkładać lekarstwa, bo szkodzi dzidziusiowi :/ mój dentysta wiedział o ciąży, z tego też powodu zaproponował, żebyśmy nie robili znieczulenia, bo nie jest potrzebne.. no ale nastraszyła mnie 
Druga sprawa jest taka, że obudziłam się wczoraj z bólem pośladków -_- bolą oba, przy chodzeniu bardziej, w nocy jak przekręcam się na drugą stronę to budzę się za każdym razem, taki niekomfortowy ból.. miała tak któraś ?
Nie biorę magnezu osobno, biorę Doppel Herz mama od początku + żelazo osobno, od właśnie dwóch dni.. nie wiem co to może być, nie ćwiczyłam, nie byłam na długich spacerach..
|
|
|