Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-23, 07:26   #71
kika171
Zadomowienie

GG do kika171
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ok, rozumiem, przepraszam, trochę się uniosłam. Słuchaj, może to dobrze,że nie możesz sobie sama gotować i tak dalej? Dzięki temu może się przełamiesz do wielu rzeczy? spróbuj cieszyć się nowymi smakami, a nie myśleć o tym, co byś mogła jeść w domu w końcu wiesz, może już nigdy nie tam wrócisz, korzystaj z tych okazji!

ja często po kolacji podjadam... np siedzę przed tv i coś sobie oglądam i jem właśnie płatki np, czy precelki czy orzeszki
ja tak miałam ostatnio, że leżac już na łóżku miałam w uszach mp3, było już zgaszone światło, oczy zamknięte a ja jadłam paluszki... rano tylko sprzątałam okruszki( nienawidziłam tego) i puste opakowania...a to było już tak koło 23 nom alre tearz wiem skąd się brały dodatkowe kg ale skoro teraz tak nie jem to może te płatki mi nie zaszkodzą?:P

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Ja trzymam kciuki, rzeczywiście, więcej nie zdziałam. Pochwal się koniecznie jak już się dostaniesz.

Też mi się kiedyś wydawało, że zaburzenia odżywienia to po prostu jakieś fanaberie. No ale już jestem lepiej wyedukowana, sama niejedno przeszłam. ;] Acz udało się wyzdrowieć i Tobie też się uda, zobaczysz. Nie poddawaj się. Wystarczy, że oddasz nie wszystko, a trochę samozaparcia i znów będziesz szczęśliwa. Trzymaj się!

W październiku zaczynam trzeci rok prawa. W razie potrzeby chętnie poopowiadam o tym zacnym kierunku. ;D
ooo to ja bardzo chętnie dowiem sie killku rzeczy na ten temat, spadłaś mi z nieba

Mercy dziękuję w imieniu wszystkich przynajmniej jedna dziewczyna udowodniła, że jest mądrzejsza i ma jeszcze oczka... -->nie obrażam nikogo

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora