JELITOWKA
U mojej córki w żłobku jelitówka

a u kolezanki corki w zlobku rodzice przyprowadzili maluszka ktory wymiotowal w nocy (taki bobo jeszcze nie chodzi) i mowia: no wymiotowal ale juz jest ok, panie (co mnei dziwi) przyjely go, i pol dnia rzygal , rodzice po poludniu wrocili po niego, a kolejny dzien i nastepny pol zlobka juz wymiotowalo i biegunka ....
no wiec zostawilam Sare w domu bo boje sie bysmy obie nie mialy jellitowki (tej choroby sie najbardziej boje, na kaszel,katar, goraczke od razu mozna pomoc jakos, a na to .... dawac elektrolity ktore nie chce czesto pic).
Esti10

tak tak

widzimy się w takim razie we trzy z
Bajką 
amiyaa

o rany będzie synuś

:lo ve:
izaa

smyranie jest cudowne <3 ale doczekać się nie mogę widocznych kopniaków hehe
xxboo

och no i zaraz każda będzie czuła ruchy

i ścinaj ścinaj ! lubię długie ale faktycznie Ci się puszą ? dobrze widze na zdjeciu? wydaje mi sie ze beda ladniej sie prezentowac jak zostana zdrowsze koncowki
So_close
wiesz , ja akurat nie balam sie bo wiedzialam ze na pewno od razu ogarne zajmowanie sie maluchem, ze oczywiscie bedziemy potrzebowaly sie dotrzec - ale mnei bardziej meczyly takie sytuacje:
-Sara była taką piszczałką, jak ona krzyczała przy każdym rpzebieraniu to balam sie ze przyjdzie polozna i wyrwie mi ja z rąk i powie ze nie umiem uspokoic dziecka (dlatego chcialam smoczek dac bo darla sie w nieboglosy).
Nazywali ją krzykaczką i piszczałką, mnie jako ostatnia zapraszali na kąpiel noworodków heh.
wiec bardzo mnie stresowalo zajmowanie sie nia jak byl lekarz na obchodzie bo mialam wrazenie ze patrza mi na rece.
-a druga sytuacja, byli tesciowie nas odwiedzic, a ona darla sie, dalam piers, nie, dalam smoczka , nie, nosze, nie. I widzialam ze tesciowa nosi by "pomoc" ale na szczescie sie nie wtracila, tylko pozegnali sie i poszli. I juz potem z dnia na dzien sobie lepiej radzilismy - meczylo mnei tylko jak ktos sie przygladal a ja sobie "nie radzilam" akurat wtedy.
bajka
gratuluje wizyty

dawaj zdjęcie usg <3
to ja dorzucę bo na poczatku ciazy bardzo sie rozchorowalam :
GARDŁO
kup Salviasept (taniutkie) jest rewelacyjne ! plukaj tym + na zmiane tantum verde do plukania, do ssania prenalen (ale tabletki, bo syrop ma okropny sklad), no i ktos pisal bo mi mignelo tantum verde do psikania i aquarentin T.