2008-07-23, 12:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne sklepy i ciucholandy w Białymstoku ??!!
Cytat:
Napisane przez roxaneczka
oj niestety nie pomogę ci ,bo nie patrzyłam na nią ,a na cene tym bardziej .. więc nie wiem .. a jak tam w auchanie i kwadracie ?
|
w auchanie to robiłam tylko zakupy w Auchan a w galeri zaszłam do orsaya (oczywiście i tam nie było tej mojej troby więc wyszłam) i do dejszmana (jakoś tak :P) a tam żadnych obniżek butów które mnie interesują .
To pojechałam do kwadratu .
Tam jakieś sensowne rzeczy z obniżką to zauważyłam tylko w Housie , dużo koszulek po 19.90, 29.90 oraz 14.90 .
Tak więc zakupy udane, nie ma co. 
choć fajne rzeczy w housie były to nie kupiłam nic.
kiedyś, kiedyś zakupiłam tak top taki żółty z taką kolorową 80 z przodu - po upraniu w płynie DO KOLOROWYCH ten napis mi oblazł i zostało srebne.
Dobrze, że przyjęli reklamację
Nic takiego kolorwego w Hosie nie kupuję .
To samo z butami . ;/ Kupiłam za kostkę takie trampki bo do tańca mi potrzebne to podeszwa się odkleiła . na szczęście też przyjęli .
W obu przypadkach zwrot pieniędzy .
Ale (gdyż byłam samochodem ) zajechałam jeszcze do zielonych wzgórz bo moja mama potrzebowała stroju kompielowego i chciała w reserved poszukac .. no i tam są obniżki 
al;e ja już wspominałam ze kilka dni temu kupiłam za 14 zł (z 49zł) koszulkę
w tym Rapperze czy jakoś tak sa przeceny, fajną bluzę-bolerko wiziałam, ale żadnych spódniczek nie było - potrzebuję . 
tylko w upsie, ale dresowych nie chcę - dziękuję .
Był ten szyld w Upsie (nie wiem czy teraz jest, nie patrzyłam ) że wszystko po 19.90 - ta, jasne . Widziałam taką jakby tunikę tam - 49 zł czy tam 39 .
Tak więc okres wyprzedaży widocznie się skończył .
szkoda że nie widzialaś tej bluzy . Potrzebuję czegoś jaśniejszego . Z czymś .. bo mam same ciemne blzy, a jedną jaśniejszą to i tak taką .. pustą , która pasuje do żywych samych kolorów - zielony i żólty. 
Majka232
Ja się galerii centrum nie mogę doczekać.
W HM i reserved to to damo będzie co w białej i w zielonych .. :P no ale przynajmniej w jednym miejscu .. jeszcze z zary się i z cropp town cieszę .. z cropp town najbardziej.
ahh . żeby w alfie jeszcze pimpkie i ny był
|
|
|