Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - drum'n'base i elektronicznie w ogóle
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-23, 13:14   #10
*brydzia*
Rozeznanie

GG do *brydzia*
drum and bass /muzyka hard

kto z Was dziewczyny slucha tej muzyki? Komu ona kojarzy sie pozytywnie, a komu negatywnie?
Zalozylam ten post, gdyz wiele razy spotkalam sie ze zlymi uwagami na temat tej muzyki...
Osobiscie uwielbiam ten rodzaj muzyki (poza tym slucham sporo hip hopu [gl. zagranicznego] troche r&b i wszelkie electroniczne- minimal, schranz po electrohouse czy trance...

W moim mieście troche jest takich "umilaczy czasu"

Walbrzych

np. nielegalna imprezy ze strefa ekonomiczna, Zamek Ksiaz (amfiteatr) czy na haldach pokopalnianych, w WOKu, czy jak teraz sie odbywaja w przebudowanym malym klubie muzycznym.
niedawno na jednej ze stron byly fotki z bib, ale byla afera za nielegalna impreze, o ktorej Invest Park nie wiedzial (choc byly juz 2 edycje rok temu...)
zostalo jedynie forum---> http://www.walclub.fora.pl/

~~

a wracacjac do drum'ow...cale moje zycie, do szczescia brakuje mi tylko deckow i porzadnego sprzetu w domu, zadowolic sie musze graniem u kolegi, ktory jest dj'em u mnie w miescie

przylaczajcie sie do dyskusji, piszczcie swe doswiadczenia, najlepsze kawalki wysyslac tez mozecie

pozdrawiam

Edytowane przez *brydzia*
Czas edycji: 2015-06-25 o 11:43
*brydzia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując