Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-04-30, 13:11   #2637
JustDreaming
Rozeznanie

Dot.: W co się ubrać na wesele/sam ślub/ślub cywilny/chrzcin/studniówkę, etc? - ZBIO

[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;83273526]Biżuterię raczej dobiera się do typu kolorystycznego (zimny/ciepły) niż do koloru sukienki. Jeżeli masz więcej tzw. żółtych tonów, to zapewne w złocie Ci jest dużo korzystniej niż w srebrze. Ta sukienka ma ciepły, makowy odcień, więc ładniej złoto będzie tutaj pasowało. Pytanie tylko czy i Tobie będzie w nim dobrze.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Nie zestawiłabym tej sukienki z tym żakietem, ale to ja. Mam wrażenie, że sukienka ma ciepły odcień czerwieni, a żakiet chłodny - gryzie mi się to ciut. Generalnie czerwieni z niebieskim/fioletem bym nie zestawiła, ale w sumie teraz jest wszystko dozwolone i jak się komuś podoba, to czemu nie. Kopertówka kolorowa jedynie jeżeli będzie połączeniem kolorów, które już na sobie mieć będziesz (czerwonego i tego niebieskiego z fioletem) - żadnych innych kolorów sobie wyobrazić już nie mogę, bo wyjdzie pstrokato. Ewentualnie czarna, pod buty. Chyba, że chcesz zaszaleć na styl nowojorski i wybrać totalnie inny kolor - będzie ekscentrycznie. To już od Ciebie zależy - Twojego gustu, usposobienia i tego co chcesz swoim stylem przekazać. Ja jestem zwolenniczką klasyki jednak.[/QUOTE]Właśnie dlatego skłaniam się ku złocie bo ja ciepła jestem, żółto-złota, włosy ciepły blond. Bardziej się zastanawiam czy na przykład jakiś delikatny łańcuszek i bransoletkę, czy może coś innego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
JustDreaming jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując