2018-04-30, 16:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. II
Cytat:
Napisane przez mwmwm91
Rozejrzyj się za szkołą rodzenia, w niektórych miastach są kolejki do tych przyszpitalnych. Ogólnie kursy są mniej-więcej od 21tc, ale warto mieć coś umówione wcześniej.
A jeśli chodzi o wybór, to zwykle jak wybierasz lekarza rodzinnego to w tej samej przychodni masz też położną (taką deklarację też się podpisuje). Ale możesz zmienić położną jeśli nie chcesz mieć tej, która jest w Twojej przychodni (nie jestem pewna, ale chyba dwa razy w roku), trzeba wtedy podpisać deklarację u tej nowej.
|
Dokładnie tak jak piszesz położna można zmienić dwa razy w ciągu roku przy trzeciej zmianie jest jakaś opłata przynajmniej taka otrzymałam informacje gdy rozglądałam się za szkołą rodzenia
Cytat:
Napisane przez xxboo
Dziewczyny leżę w bieliźnie i nie mam co na siebie ubrać .... mieszczę się aż w jedna sukienkę , przecież nie wyskoczę w jeansach w taki upał ;(
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Łącze się w ubraniowych bólu [emoji23] dziś przejrzałam pudło z letnimi rzeczami z zeszłego sezonu iii o ile w kilka luźniejszych bluzek jeszcze wejdę tak z dołem problem ogromny, w sukienkach chodziłam rzadko mam aż dwie i to z gumka w pasie więc odpadają 🤦 także i u mnie szykują się zakupy a nienawidzę robić tego na siłę wolę tak przy okazji gdy coś mi się spodoba. Bo gdy idę specjalnie z zamiarem zakupu to nigdy nic nie udaje mi się nic kupić [emoji20]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|