2018-04-30, 22:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez odowska
Bry Bry!
 Ładną wagę ma ten nasz-Wasz Koksik! Z niskokalorycznych owoców jest też grejpfrut i cytryna. Ale ten lekarz, to na serio Ci takie wytyczne zostawił?
Zerknęłam na ten zestaw od Milovii i na pierwszy rzut oka wydaje się ok. Pisałaś chyba wcześniej, że macie zapas tetry na wkłady do otulaczy? W połączeniu z tymi wkładami z zestawu wydaje mi się, że wystarczy. Ja miałam trzy otulacze S, czyli te noworodkowe, większego rozmiaru już 4. Wkładów na początek chyba ze 30 tetr i jakieś dodatkowe Kokosi, ale chyba nie sprawdziły się. Potem dokupowałam jeszcze jakieś wkłady, ale nie tak dobre jak te Milovii. I tak jednorazówki czasem wchodziły do akcji, ale to głównie na kłopotliwe wyjścia.
xXBlankaXx Jak tam z brzuchem? Przeszło już całkiem to super mocnym rozpychu Młodej?
Elaaaa Cieszę się, że to nie udar u babci! A jak tam dziś? Babcia już bardziej kontaktowa?
|
Tak, przeszło całkowicie dziękuję, że pytasz 
Co do cc jeśli bym chciała to spokojnie moja gin na to pójdzie..
Dla mnie poród SN ma więcej możliwych komplikacji dla dziecka niż cc..
Dla mnie jedynym plusem SN jest to, że ja mogę (ale nie muszę) dojść szybciej do sprawności niż po cc... Za to, to jak może się potoczyc poród SN dla małej mnie przeraża...
Ehh... Ciężki temat nie wiem, naprawdę nie wiem na co się zdecyduje.
Mam jeszcze troszkę czasu. Muszę to przemyśleć tak na 100%
Na dzień dzisiejszy gdybym miała podjąć decyzję to wybieram cc..
M. Nie chcę się wtrącać, jego zdaniem to tylko i wyłączenie moja decyzja,na ktora on nie ma prawa mieć wpływu..czego nie wybiorę to on mnie wspiera.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2018-04-30 o 22:10
|
|
|