2018-05-01, 08:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cześć! Udanego weekendu majowego Wam życzę 
Mi leci teraz czas sporo zajęć na mieszkaniu, a też ostatnio pogoda na mnie gorzej wpływała.
Co do porodu ja jestem za SN, ale jeśli tylko są jakieś wskazania do CC to oczywiście w tym przypadku CC. Tak samo, jak dziecko zostaje przenoszone to już po tyg. chciałabym wywołanie lub CC w zależności od sytuacji. Ja planuję na kolejnej wizycie porozmawiać z ginekolog jak to widzi u mnie , jak nie będzie wskazań do CC to będę próbować SN. Wiadomo, że w trakcie też różnie może być i mimo prób może się skończyć CC.
A o komplikacjach staram się nie myśleć, w szpitalu są lekarze i będą reagować, a ja wolę się nastawiać pozytywnie.
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------
Cytat:
Napisane przez MalaGosia88
Podobał mi się jeden wzór z lidlowych sukienek, ale nie poszłam w końcu, udało mi się dwie letnie sukieniunie kupić w sh
Chwalę się, dziś u mnie 27+0 i witam sie w 3 trymestrze  !!! Idealnie wypada bo dziś równe 3 miesiące do TP
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
W gazetce też podobała mi się jedna sukienka w Lidlu , ale wczoraj, przed tym wolnym wolałam się nie wybierać bo ruch u mnie i parkingi pod sklepami to była masakra jakaś i sobie darowałam może jeszcze dorwę ją pod koniec tygodnia.
|
|
|