Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-01, 11:07   #356
AndziaHa
Zadomowienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
Hej, poczekam do jutra ale mam zle przeczucie. W diagnostyce jak robilam zawsze to po prostu nie bylo nic napisane i wyniki sie uzupelnialy online. Tu jest juz gotowy plik pdf do pobrania ;(

Dziewczyny czy ruchy dziecka powinno sie juz odczuwac nad pepkiem? Ja mam wrazenie, ze moj maly jest poziomo caly czas, i czuje wszystko kopniecia na calej powierzchni ale do pepka. Tez ta partia nad pepkiem mi wielce nie urosla

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hej ja mam tak samo jak Ty z ruchami, w piątek idę do lekarza to go zapytam czy to jest ok. Tej wizyty się boję najbardziej przez wyniki krzywej...

Pojechałam wczoraj z bratem na zakupy, bo męża do wieczora w domu nie było. I chodząc po mieście w tym upale, obolałych stopach czułam się jak mały słoń [emoji23] nie obejdzie się bez zakupu wygodniejszych butów. 2godz chodziliśmy a nogi mnie bolały bardziej niż po 25km w Tatrach [emoji33]

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Gosia idziesz jak burza u mnie 25+3 i 3dni do studniówki [emoji33]

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Witam,

Gosia,ale ten czas leci, już III trymestr!
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać aż ta ciąża się skończy, bo jest beznadziejna - brzuch wielki i nie mogę robić dużo rzeczy do tego nie mam się w co ubierać - w getrach za gorąco, bluzki też już się robią krótkie. Z drugiej strony mam spokój - dziecko w brzuchu i nie płacze , a też zaczynam panikować i bać się porodu i tego zajmowania się noworodkiem - braku czasu na sen i totalnego zmęczenia. No i nie mam jeszcze skompletowanej wyprawki. Czas jednak biegnie nieubłagalnie i czy chcę czy nie chcę dziecko za 3 miesiące wyjdzie na świat :brzyda l:
Mam dokładnie takie same odczucia!!!

AndziaHa jest offline Zgłoś do moderatora