2018-05-02, 02:04
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Brak ,,ciągoty'' do seksu, pocałunków i pieszczot.
Jeśli chodzi o taki brak ciągoty to sądząc po mnie...to przyjdzie to z czasem 
Też interesowałam się seksem i też czułam niesamowity pociąg do mężczyzn...spadło to jak grom z jasnego nieba[szczególnie na widok Willa Smitha ] ale nie ,,chciało mi się'' całować, dotykać a tym bardziej kochać w twoim wieku. Wystarczało mi same oglądanie tego w internecie bądź TV. Potem poznałam mojego pierwszego chłopaka. Pociągał mnie niesamowicie aż w końcu zapragnęłam dotknąć jego ust Z drugim chłopakiem zaczęłam bardziej ,,intymne'' pieszczoty chodź wciąż czekam na swój pierwszy raz
Uważam, że jak poznasz kogoś kto serio na ciebie oddziałuje to zapragniesz być z nim ,,bliżej''. Ja dopiero z trzecim chłopakiem[w zasadzie to mężczyzną ] chcę ten seks uprawiać bo poprzedni nie działali na mnie ,,tak bardzo''. Po prostu musisz poznać kogoś wyjątkowego jak to się mówi i czekać aż ciało zacznie dawać jednoznaczne sygnały W tedy to tylko działać Ale z głową pamiętaj by nie było niespodzianek 
Jednak jak ktoś pisał wyżej w wypadku kiedy będziesz już starsza a ty dalej nie będziesz chciała nic to warto by było nad tym pomyśleć. Może to być choroba ewentualnie ta orientacja o, której piszesz. Jednak jesteś młoda i sobie głowy tym nie zaprzątaj. Na wszystko przyjdzie czas
|
|