Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moj facet ma konta na portalach randkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-23, 23:58   #2
bess
Zakorzenienie

Dot.: moj facet ma konta na portalach randkowych

Cytat:
Napisane przez scorpionkaaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Pisze tutaj bo może, któraś z Was miala podobny problem do mojego lub zetkneła sie z podobna sytuacja? Otóż, jestem w związku z facetem ok 2 lata. W przeciagu tego czasu było miedzy nami wiele " burzliwych momentów". Bywało zle, ale też naprawde cudownie. Otóz mój facet- jest chyba, a raczej na pewno uzależniony od róznych portali randkowych, na których poznaje różne kobiety. Najgorsze jest to ze on w ogole-w tych swoich znajomosciach sie do mnie nie przyznaje-jakbym dla niego nie istniała.Udaje, że nie ma nikogo i bajeruje jakies laski. Pytałam go czemu to robi?-odpowiedział: z ciekawości i ze nie powinno mi to przeszkadzac ze czasem ktos do niego napisze a on odpisze. Jestem załamana!Dzisiaj-własciwie wczoraj-odkryłam kolejne jego konto. Sytuacja podobna miala już kiedyś miejsce, ale usunął lub zawiesił wszystkie jakie posiadał jakies poł roku temu po moich naciskach i uswiadomieniu mu ze to mnie naprawde rani. Ciagle przez to dochodziło miedzy nami do sprzeczek, prób rozstań. Nie wiem, moze ja jestem jakąś histeryczką zazdrośnicą???Może ja przesadzam?Ale myśle o rozstaniu....Z jednej strony to może i blachostka , ale przeciez nie moge mu ufac bo znowu mnie oszukał. On tak bedzie robił stale... Nie wiem co mam robic? Nie chce dzialac zbyt pochopnie, bo go bardzo kocham, ale to mnie dobija. Tym bardziej jak widze jego opis: Jestem poza kryteriami: Jak na "intelektualistę" - za bardzo wysportowany, jak na "mięśniaka" zbyt inteligentny... To co najważniejsze - potrafię sprawić by kobieta czuła się wyjątkowo. Jak to przeczytałam pomyślalam: JAKI ON JEST PUSTY i ZAKŁAMANY, przecież zasługuje na cos wiecej. Nie wiem co robic??????
wcale sie nie dziwie,ze myslisz o rozstaniu
Czego on tam szuka skoro ma Ciebie
Niestety te portale sa pelne takich panów,świeto jesli maja odwage zaznaczyc w rubryczce "żonaty".Mialam nawet taki przypadek ,ze widzialam goscia na tablicach z zapowiedziamia pozniej widzialam go na portalu jako kawalera,bardzo sie zdziwil moim pytaniem.Co ciekawe wisi na tym portalu do dzis a to juz ładnych pare lat.Osłabiaja mnie ci faceci
Poznaliscie sie w necie????
Skoro bylo wiele burziwych momentow,on wciaz ma te konta ,a Ty bardzo go kochasz to zastanow sie czy on Ciebie tak bardzo kocha?
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując