2018-05-05, 10:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez I ona
Dzień dobry, wracam do żywych. Wczoraj wieczorem goście wyjechali i szczerze jestem padnięta. Te 5 dni dały mi równo w kość - zwiedzanie miasta, gotowanie, wysiadywanie non stop z kimś to nie jest już na moje siły. Dzisiaj robię sobie kompletny dzień leniucha. Nie idę na żadne zakupy, na obiad zrobię co jest czyli ziemniaki, jajko sadzone i surówka. Szybko i bezproblemowo.
AndziaHa przykro mi z powodu cukrzycy. Zmiana diety tak naprawdę może przynieść więcej pozytywnych korzyści niż Ci się wydaje. Jednak zdaje sobie sprawę, że trzymać ją jest ciężko.
Gratuluje udanych wizyt w tygodniu i zakupów wyprawkowych. Przepraszam, że nie odniosę się indywidualnie, ale za dużo tego tu nastukane
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja tez jak opuszcze troche wiecej niz pol dnia czytania to nie jestem w stanie nadrobic 
A obiadek bardzo dobry robisz, z checia bym zjadla [emoji41]
Ja w pon powtorka glukozy.... i jeszcze do zusu musze jechac zlozyc l4. Jestem ciekawa czy je przyjma.....zus to absurd jakis dla mnie. 4 lata place 1200 zl za zus za firme 1osobowa i musze sie klocic o 1800 zl chorobowego na ciaze, a jeszcze nigdy l4 nie skladalam.....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|