Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-05, 14:49   #6
nora_ela
BAN stały

Dot.: Bielizna erotyczna z koronki o małym obwodzie

Cytat:
Napisane przez arno22 Pokaż wiadomość
nostros.pl / intimissimi.com / cosabella.com - poz. 2 i 3 to rozmiarówka włoska więc zaniżona wobec polskiej więc łatwiej o mniejsze rozmiary
Wybadam sklepy, Intimissimi znam, ale kupuję tam tylko pasy do pończoch i rajstopy, bo niestety najmniejsze koszulki i staniki stamtąd brzydko na mnie wiszą

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Wtycia Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć jak się nazywa ten zestaw, żebym mogła go obczaić? Mam większy obwód niż ty ale za to piersi też małe i chciałabym zobaczyć jak to wygląda bo nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego stanika.

Ja erotyczne rzeczy zamawiam na Aliexpress i mam stamtąd ładny stanik za 5 eur ale nie wyglądają w nim piersi jakoś cudownie :P Raczej normalnie... Rozejrzyj się na ali jest wszystko.
Wrócił i mój rozmiar oraz stała cena. Chyba sobie jednak dokupię jeszcze ze dwa takie staniki.
https://www.bonprix.pl/style/biuston...=34&return=ref

Co do Aliexpress, to nie lubię kupować na zagranicznych stronach. Wolałabym coś, co ma przedstawicielstwo w Polsce, nawet jak drożej wyjdzie

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Ten zestaw ze Złotych Sklepów też mam i jest spoko, też pochodzi z Bonprixa. Jest fajny, ale koronka z miseczki troszkę wisi. To fajny gadżet do sypialni, ale już do noszenia pod bluzką się nie nadaje Za to dół z pasem do pończoch to rewelka

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
Piękna koronkowa bielizna szyta na miarę jest dostępna na fanpejdżu Grubą Nicią Szyte. Mam od nich już pięć kompletów i jestem zachwycona.
Dziękuję, już weszłam na fanpage`a marki Całkiem fajne rzeczy tam mają, akurat widzę poduszki, ale też mi się przydadzą do nowego wystroju mieszkania po remoncie
nora_ela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując