Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nazwa perfum - pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-06, 18:35   #1
Czikuczikulinka
Raczkowanie

Nazwa perfum - pomocy

Hej. Potrzebuję pomocy, na forum jest Nas dużo i może którejś z Was wpadły w oko perfumy, których poszukuję.
Niestety nie pamiętam nazwy
Nie były to perfumy z wyższych półek raczej coś Bi-es, La Rive lub ten poziom. Pierwszy raz kupiłam je w Rossmannie jakieś 4 - 5 lat temu, potem spotykałam je jeszcze wiele razy w Naturze, ale nie kupowałam bo miałam jeszcze wystarczająco dużo. Następnie zniknęły z półek i po jakimś czasie (może z rok?) spotkałam je w Biedronce (sic!) ale ich nie kupiłam bo miałam fazę na inny bukiet zapachowy.
Teraz sobie pluję w brodę bo od jakiegoś czasu ich poszukuje i nic.
Przejrzałam strony Bi-es, La Rive, asortyment Hebe, Rossmanna, Natury i Jaśmina. I nie mogę znaleźć ich po wyglądzie a nazwy nie pamiętam

Flakonik był okrągły (kula, nie żaden owal czy coś) ze złotym psikaczem i okrągłą zatyczką. Perfumy miały kolor żółty, delikatnie słomkowy a pachniały bardzo kwiatowo - ale nie słodko tylko świeżo "elegancko". Nie były ciężkie. Opakowanie było kwadratowe, białe z zielonymi lub delikatnie niebieskimi listkami, które się rozpływały w plamy. Nazwa perfum była złota.

Może któraś z Was spotkała te perfumy Albo opis przypomina jakis produkt?