Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-24, 17:25   #935
blonndee
Wtajemniczenie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
no to gratulacje- jesteś boss
Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Blonndee - Gratulacje
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
gratuluję! kurczę, wszyscy już wszystko wiedzą , tylko ja muszę czekać na werdykt do końca sierpnia...
merci dzis jestem pijanym zajacem
Izuń: mnie to pewnie ominelo... czemu tak pozno i na co to?
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
No, jesli nie masz nic przeciwko, pokaze
Piekna plaza na stogach, najlepsze lody LODY MIS-czyli pierwszy punkt oslawionego w Polsce Grycana
Najwiecej atrakcji w jednym miejscu-Sopot
Poczucie wolnosci i niezaleznosci i niezle miejsce dla samobojcow; Gdynia klif Orlowo
No i...zapraszam do mnie na moj tort urodzinowy pietrowy Mam nadzieje, ze nie bedziesz na redukcji ;>
bede w gdansku w przyszla srode albo czwartek, na chwilke, zlozyc papiery. a potem to juz od wrzesnia na swoim. ale na poczatek pewnie niestety w redzie... a wszystko dla kochanego tatusia. wynajal mieszkanie na pol roku, do 10grudnia, ale jednak doszedl do wniosku, ze utrzymanie 2 mieszkan i krazenie miedzy nimi za duzo go kosztuje a i tak po sezonie to tu pracy nie bedzie wiec chce wracac do olsztyna. a umowa o mieszkanie do tego nieszczesnego grudnia wiec wpadl na bystry pomysl, ze ja przejme od niego to mieszkanko a do grudnia sobie cos lepszego znajde. wszystko pieknie tylko z redy na uczelnie mam kawal drogi i badz tu dobrym kochanym dzieckiem...
a co mam miec, jedynie to czas darmowy przewodnik to jest to zrobisz mi internetowy przyspieszony kurs dzielnic? ktora najladniejsza, ktora niebezpieczna, ktora najblizej morza, gdzie mieszkasz ty itp?
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Pomaranczowe to te co odeszly, ale pamietamy Sobieska moglaby wrocic bo wiem, ze Julka i Magda mialy powody odejscia, a beoneself? Cos wiecie?
a ja oczywiscie przegapilam i nie wiem co to za powody wypadlam z obiegu!