Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-07, 07:00   #2912
amyz
Chanel Lady

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

dzień dobry wreszcie poniedziałek i jak Bóg przykazał, pięciodniowy tydzień pracy a nie jakieś długiełikendy i inne bezbożne majówki :brzyda l:
Maarthusia dobrze że już wróciłaś
Tenebra fajnie że jesteś

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jak minął Wam długi weekend?

Ja zorganizowałam trzytygodniowe wczasy na mazurach dla pewnego przystojniaka. Miał przyjechać przystojny golden, przyjechał przystojny niedźwiedź . Jest 15 kilo większy i 5 razy bardziej skoczny od mojej goldenki. Jak to 50+ kilo szczęścia i miłości chce okazać uczucia to ratuj się kto może... Jak wchodzę do domu to szybko zamykam drzwi za sobą, żeby nie wylądować na drzwiach sąsiadki. Spacery do wielka niekończąca się przygoda, przystojniak jest facetem, więc póki co próbuje wypracować sobie szacun na dzielni. Jeśli w necie pojawią się filmiki o tym jak to pies wyprowadza właściciela na spacer to pewnie będę to ja. W domu porządek też musi być - musiałam zorganizować materac (dla siebie, pies woli kanapę). Ale i tak jest bosssko
to wesoło masz

a ja poprosze wątek o magiczne kciuki dziś o 17 i to takie mocne kciuki
amyz jest offline Zgłoś do moderatora