Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-07, 09:46   #2169
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Hej, wy się martwicie ze paczki nie wysłane, a ja nic nie zamówione nawet. Mam trochę ciuszków, wózek- w kartonach, 2x płyn do prania, 2 koszule do karmienia, kocyk i 2 otulacze bambusowe. Co najgorsze nie mam mebli w tym komody nawet zamówionej. A te nastroje- tez wczoraj miałam kiepski; dziś lepiej bo mam dużo zajęć. Weszłam przed chwila do Rossmana ze może coś kupię, i co? Kupiłam sobie lemoniadę i tyle, ja jestem tragiczna do zakupów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja mam juz stosunkowo duzo ale mam wrażenie, ze nie mam kontroli nad tym... i mam jakies nieprzydatne rzeczy a wazne i istotne to nie mam...
Dzisiaj z położną bedziemy przygotowywac plan porodu [emoji85] mam taki plik do wypelnienia- jak jest ktoras chetna to podesle. Ale na necie tez mozna duzo znaleźć!
Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Wlasnie Blanka? Czytasz? Daj nam znać!
Moze nie ma internetu w szpitalu?

Kropka guacamole [emoji7]. Narobiłas mi ochoty, dzis bedzie. Mam wszystko co potrzeba do zrobienia w domu.
No ja mialam juz takie smutne awokado, tzn. takie na umarciu. Jedynie papryki nie mialam, ale dobre i bez [emoji28]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując