Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jakie mam oczy??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-19, 12:27   #1
Tysiak7
Wtajemniczenie

Mój typ urody -metamorfoza.

dziewczyny mam ochotę na metamorfoze swojej osoby, jednak za min to zrobie chciałabym żebyście pomogły określić mi mój kształt twarzy, oczu oraz jaką porą roku jestem ( typ kolorystyczny) – samemu trudno sie oceniać.

Grzecznie odp na pytania dot. typu kolorystycznego:

1. Jak się opalasz? raczej szybko(ale bez jakis rewelacji) na ciepły - złotawo-brązowawy kolorek. Nie mam czasu na oplanie a z solarium jeszcze w życiu nie korzystałam.
2. Kolor oczu – jasne – zielono – szaro - żółte. (taki metaliczny kolorek – lubie malować oczy rózowym cieniem wtedy podkreslam jego zieleń)Tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, kolor nie jest czysty, a nie mają plamkek. Oprawa oczu (brwi i rzęsy)- zdecydowana
3. Piegi – nie posiadam
4. Cera -o matko nie wiem!!! dla mnie to taki delikatny brąziki żaden tam róż. Nie rumieniem sie jedank gdy wynika to z wysiłu to dosłownie mnie krew zalewa. (mam taki dziwny organizm że jak sie przegrzewa to wyglądam jak indianima nie uronię kropli potu)
5. Naturalny kolor włosów – brąz, latem gdy rozbarwiał sie od słońca miałam rude a wręcz blond reflesy teraz farbuje na ciemny brąz. (jako male dziecko tak do 3 lat byłam blondynką)
6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny ale czerwieny nie rózowy.
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? czerń, brąz jak sie opalę to biel. Co do szczególnych kolorków w których mi dobrze to turkus i róż ale takie pośrednie odcienie ani blade ani intensywne (róz jak na załaczonym zdjeciu). NIECIERPIĘ FILOTEU WYGLADAM W NIM WSTRĘTNIE.

I co mi podpowiecie?
W i N -córeczki mamusi

Edytowane przez Tysiak7
Czas edycji: 2010-10-27 o 18:34
Tysiak7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując