Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-07, 12:48   #2227
aniama6
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Blanka dobrze ze wszystko w porządku. A śniadanie tragedia. Ja tylko raz leżałam w szpitalu, ale to operacja wiec wiadomo dietetycznie ale posiłki były niezłe. Jeden ze szpitali który biorę pod uwagę do porodu- prywatny, ale na NFZ to w ogóle posiłki full wypas. Karta dam co wyboru, owoce, desery. W ogóle szpital na plus, jedynie dużo pacjentek, duży tłok. Ale odkąd ten szpital powstał w naszym mieście to bardzo poprawiło się tez w szpitalach państwowych a jest bardziej kameralnie, czasem 2-3 noworodki na oddziale tak ze opieka tez dobra, no jeszcze się waham. Zua co do zgagi to tez mnie dopadła kilka razy i przede wszystkim dieta- małe porcje a często, i obserwuj po czym- ja np miałam po jakimś cięższym chlebie np żytnim, przepijaj wszystko woda i zero schylania. Pola podpaski do domu kupię Bella jakieś chłonne bo chyba są najmniej sztuczne. Kropka, Pozytywnaj ja z otulaczy zdecydowałam się na wełniane chyba 2 i pewnie 1 PUL ale muszę poczytać które są malutkie i tetra firmy Katal narazie mniejsze rozmiary, może jakieś wkłady pojedyncze do wypróbowania. Polecane są jakieś reczniczki z Ikei, ale nie mam ikei blisko i na początek tyle, jak się wciągnę to będę dalej kupować.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując