Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-24, 19:11   #943
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
witam
wszem i wobec oglaszam, ze sie dostalam!!!!
i najlepsze jest to, ze tam gdzie chcialam najbardziej a myslalam, ze mam najmniejsze szanse: uniwersytet gdanski, wydzial chemii co prawda poki co jestem przyjeta na ochrone srodowiska, ale na chemii jestem dosc wysoko na liscie rezerwowych i mila pani z dzialu rekrutacji na w/w wydziale powiedziala, ze spokojnie 1 sierpnia bede na liscie przyjetych bo juz kilka osob zrezygnowalo [wyniki byly dzis o 10], a jeszcze caly tydzien na skladanie oryginalow. a ja bardzo chce jej wierzyc
jakby co to przegladalam siatki godzin na oś i tez wyglada bardzo ciekawie. wiec co by nie bylo jestem STUDENTKA i to bardzo szczesliwa bo dokladnie tam gdzie chcialam byc! gdansku [i dorotko], przybywam!!
Gratuluję! :bo unce: Oczywiście nie miałam wątpliwości, że tak będzie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość

gratuluję! kurczę, wszyscy już wszystko wiedzą , tylko ja muszę czekać na werdykt do końca sierpnia...
Ja Ci mogę wywróżyć, że się dostałaś Jak widzidz - Włosomaniaczkowa moc działa na każdą z nas

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
eh dzis ja mam doła, wróciłam od fryzjera podciełam 4-5 cm, mówiłam zeby nie prostowac a one ze tylko mi konce do ścięcia wyprostuje a wyprostowała całe, mozesz sobie mówic a oni swoje, własy śliczne taki lśniące ale co z tego, bo jak włoże pod kran to będzie jedna wielka, naelektryzowana, zniszczona szopa
mam dość dbania juz o te włosy juz tyle czasu a one dalej takie zniszczone
nie obetne się na krótko i nie będe czekac az mi włosy odrsoną
moja mama prostuje włosy codziennie, kompletnie o nie nie dba, prostuje już 6 lat i nie ma nawet w połowie tak zniszczonych jak ja nie cierpie swoich włosów, jak są wypsrostowane to są takie śliczne a tak to dupa w dodatku mam zakola nie cierpie swojej figury i jestem zbyt leniwa zeby sie za siebie wziąść, ale co mi to da jak od tego nie urosne potrafie znaleźć w sobie wiele wad i szlak mnie trafia

eh jak nie Astenka to ja

nieiwem jak pojade do tych Włoch;/
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując