Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-07, 19:51   #729
Aisza21
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Pokaż wiadomość
Fiola - ciekawy ten blok, nie znalam wczesniej tego bloga - a tak w skrocie to co oznacza BLW?

Aisza - jakie wrazenie po komunii? Bylo duzo emocji? Prezentow bylo sporo? Chyba pogoda wam sie udala jak nic!

Jutro mam sikac przez caly dzien do flaszki/bidona, do badania na proteiny w moczu. Ciekawe jak ja to zrobie bedac w pracy!!! Czy ktoras ma doswiadczenie?
Bambi wszystko super się udało , ja bardzo się wzruszyłam w kościele, łezki same leciały, co to będzie kiedyś na ślubie Z prezentów dostał trampolinę ogrodową, komórkę i rower, a reszta w pln Mieliśmy obiad w fajnej restauracji nad jeziorem, na zewnątrz dużo atrakcji, także dzieci jak tylko zjadły to biegały po podwórku praktycznie cały czas. Nawet psa mogłam wziąść także wszyscy zadowoleni.

Już chyba kiedyś poruszałyśmy ten temat z budową domu bez kredytu vs z kredytem i ja też jestem zdania, że lepiej wziąść kredyt i kupic/zbudowac ten dom/mieszkanie i mieszkać już spłacając kredyt niż całe życie mieszkać kątem u rodziny a wyprowadzić się jak dzieci będą dorosłe. Szkoda życia.

Dziewczyny pracujące chylę czoła Ja jestem już jednym wielkim chodzącym brzuchem i mam kaszkę mannę z mózgu.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora