Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-24, 19:33   #247
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz. V

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
No przyszlościowe bo hoteli coraz więcej, ale tak sie zastanawiam czy ja po biolchemie w ogole dam radę. Pewnie 3/4 osob po technikum hotelraskim bedą .. no ale pozytywnie ze od 2 roku mam dietetyke moja ukochaną. Może wystarczy mi ten opiekun obozowy - i tak kontakt z dziecmi bede mogła mieć, a najwyzej zrobie cos jak skoncze ten TiR,

A na co w ogole poszła Insomnia ? Bo w tej chwili z głowy mi wypadło, wiem ze cos humanistyczne. ?

W trakcie TiR możesz sobie zrobić, przynajmniej u mnie tak było, kurs na przewodnika i pilota wycieczek za połowę ceny I tylko po tej szkole masz gwarancję, że cię zatrudnia w dobrym biurze podróży

siemanderko

Byłam u gindzia i można tylko na recepte wypisać 3 paczki tabsów Szkoda, no ale za te 3 zapłace tylko 18PLNów
A i jak ja siedziałam na samolocie moja mamuska wypatrzyła dla mnie dwa żakiety w sklepie i sobie je kupiłam Jeden czarny, rękaw 3/4 a drugi w kratkę biało-czarną ze srebrną nitką, ręakwami 3/4 zakączonymi jak bombka I guzikami wielkimi przeźroczystymi Zaraz rzuce fotkami Będę miała na recepcję od września

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora