Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-08, 10:44   #3082
maarthusia
Shoe addict :)

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ja to chyba jako jedyna na forum nie lubię wesel Idę tam tylko, żeby dobrze zjeść, choć czasem dostanę dwie porcje ziemniaków polane łyżką sosu albo muszę sobie alkohol sama kupić
Nie lubię tańczyć po weselnemu, no w ogóle czasem się zastanawiam czy nie lepiej dać prezent i nie iść

Ja tylko po weselnemu umiem tańczyć (najlepiej będąc pod wpływem %) straszna ze mnie pokraka i wygłupiać się lubię, choć pewnie w moim wieku to nie wypada

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
dziękuję Dziewczyny

a tego nie wiem, zależy czy mi skrócą okres wypowiedzenia czy nie '

na pracuj.pl kiedyś były ja obecną pracę znalazłam własnie przez wysłanie cv w ciemno, mój tż też teraz z ogloszeni, ale moim zdaniem warto w ciemno wysyłać do jakichś firm na których Ci zalezy bo nóż kogoś szukają

a co do śniadań : ja uważam że to z węglami na śniadanie to jest głupota tzn może komuś służy ale u mnie się to nigdy nie sprawdzało, zaraz byłam mega głodna i tyłam tylko przez to bo wiecznie coś jadłam potem przec cały dzień. A jak zjem na śniadanie tylko jajecznicę z szynką czy boczkiem to jestem najedzona pół dnia i przez to jem mniej węglowodany w ogóle są wg mnie przereklamowane i do niczego nie potrzebne człowiek jest po tym zaraz głodny nie dotyczy owoców te uwielbiam i to inny cukier niż w chlebie czy ryżu
żeby się udało skrócić

oooo, dziękuję! poszperam
Muszę się jakoś podrasować, bo chyba nie mam się czym pochwalić ćwierć życia tylko w jednej firmie
maarthusia jest offline Zgłoś do moderatora