Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar V
Wątek: Scent Bar V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-24, 20:27   #79
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
eh ale mi smutno dzis
wylicytowałam neidawno telefon od użytkownika bez żadnych komentarzy.
przezornie chcąc się ubezpieczyć, poprosiłam o opcję wysyłki za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości.
w opisie telefon był przedstawiony jako sprawny, bez żadnych wad, w stanie bardzo dobrym.
i może i tak jest ALE:
dziś byłam na poczcie, sprawdziłam i po pierwsze telefon był całkiem rozładowany, więc nawet nie moglam go wlaczyc i sprawdzic czy dziala ( a chyba jasne, ze skoro prosze o taka opcje to wlasnie po to)
a po drugie na wyswietlaczu była widoczna wada, jakby zaciek, plama ok pół centymetra na samym środku, o ktorej nie bylo mowy w aukcji.
przesylki nie przyjelam, a sprzedawca teraz dopomina się o zwrot kosztów przesyłki (20zł). i jeszcze pretensje do mnie, ze moglam napisac ze telefon ma byc naladowany ( nosz kurde to chyba jasne!).co w takiej sytuacji zrobic?
a owemu sprzedawcy niedawno doszedl komentarz neutralny, równiez za transakcje dot. innego telefonu.
czuje ze zarobie negatywa eh...
ja bym nie zwracała tej kasy. Twoja wina, ze ktoś postąpił nierozsądnie wysyłając rozładoway telefon??
ja bym wystawiła adekwatny komentarz może nie dostaniesz odwetowego negatywa a jak dostaniesz to zgłoś do All

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora