Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Orgazm łechtaczkowy, a pochwowy-wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-08, 21:23   #644
Loluuusia
Raczkowanie

Dot.: Orgazm łechtaczkowy, a pochwowy-wątek zbiorczy.

Ja też mam tylko orgazm łechtaczkowy, ale kiedyś udawało się też z pochwowym. Musiała być koniecznie pozycja na siedząco. Facet siadał na fotelu/łóżku, a ja na nim. Ruchy przód-tył, nie góra-dół z podskakiwaniem. Przez jakiś czas się udawało, ale zaczęłam brać tabletki anty i znowu nic. Odstawiłam i dalej nie wychodzi. Nie wiem czemu tak się stało. Może którejś z Was w tej pozycji się uda.
Jest jeszcze jedna metoda, której możecie sprobować. Nie pamiętam jak dokładnie się nazywala i jak dokładnie wyglądała, ale było to mniej więcej coś takiego: facet musi się ruszać, kobieta jest bierna. Robi 10 wolnych i płytkich ruchów, jeden szybki i mocny. Później 9 wolnych i płytkich ruchów, 2 szybkie i mocne. 8 wolnych, 3 szybkie. 7 wolnych, 4 szybkie itd., aż wszystkie ruchy będą szybkie.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Zaraz zarzucicie mi, że w pozycji na siedząco miałam orgazm łechtaczkowy, bo pewnie się ocierałam. Uprzedzając pytania - wiem jak wygląda orgazm łechtaczkowy i to nie był on.
Loluuusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując