2008-07-24, 21:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Najpierw buziaki dla Weroniki z okazji wczorajszego roczku 
Ślicznie wyszła na zdjęciach.
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8339029]Kupiłam mojemu urwiskowi ubranko na roczek, spodenki do kolanek, koszula z krótkim rękawem, kamizelka taka sweterkowa , muszka i taki kaszkiet do tego.
i nie wiem jakie buty do tego.... podobają mi się takie z Next-a., a że moja siostra znów leci do Londynu, to mogłaby mi je kupić, jak będą w nieodpowiednim rozmiarze to sprzedam , no nie?
Tylko podobają mi się dwa modele i nie wiem, powiedzcie, które fajniejsze? [/quote]
Bardzo ładne ubranko Już widzę, jak Maks będzie w nim szałowo wyglądał. A buty do tego podobają mi się te jasne ze złotym.
Zdjęcia z kremem A poza tym Maks jest słodziakiem. Ma super koszulę.
Cytat:
Napisane przez Kancia
podpisaliśmy umowę, jutro odbieramy kluczyki
tym samym nie wiem kiedy się pojawię  może wieczorkiem jak nie będe mega zdechła po całym dniu biegania
w srodę 30.07 juz sie całkowicie stąd wynosimy także zobaczymy się aż dostaniemy neta...
jutro lecę szybko do fryca zeby sie podciąc bo na tych peryferiach to nie wiem czy jakis fajny fryzjer będzie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) pozniej kluczyki i lecimy kupowac i zamawiac mebelki 
|
Gratulacje!
Gdzie ten czas tak leci Zaraz lipiec się kończy, a ja jeszcze z połową znajomych się nie spotkałam.
W poniedziałek jedziemy drugi raz nad morze A w sobotę na wesele. Już się nie mogę doczekać.
Mikołaj jadł dziś ze mną chińszczyznę Ale mu smakowało.
Coś się nie garnie do samodzielnego chodzenia. Przy ścianie czy meblach nie ma problemu, ale żeby się puścić to nie.
Zaskoczył mnie kilka dni temu, bo wziął z półki grzebień i zaczął się czesać
|
|
|