2008-07-24, 22:32
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Cytat:
Napisane przez juliaaa161190
No nie wiem ja się najadam, ale jem jeszcze jakiś owoc do tego np. jabłko lub arbuza czy coś 
|
Tak też właśnie myśałam, że jakiś owoc ratunkowy
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
hmmm, no cóż, bieganie raczej rozwija uda i łydki, ja swoich bardzo nie lubię, są straszne. ale żeby się nie "trzęsły" polecam "ósemkę" legs (8 abs legs)   podobno fajnie rzeźbi nogi 
|
ale ja wolę mieć rozbudowane mięśnie, które ładnie wyglądają niż trzęsącą się galaretkę):
Cytat:
Napisane przez star15
Agness, ja też bym prosiła o zdjęcie..  a co do owsianki, jest bardzo sycąca i pyszna! polecam. no, przeczytałam Wasze wpisy, ja tak tylko króciutko i znikam.
całuję Was dziewczynki. 
|
muszę ją jeszcze spróbować zrobić a płatki śniadaniowe mogę do niej dodać?
wsypałam ok 0,5 szkl i tak tyci tyci wody, ale i tak nie wyszła taka jak powinna w ogóle to ja nie wiem jaka ona powinna być gęsta czy taka "ciapka"?
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
może tak dla odmiany napiszę, co u mnie. no więc średnio, bo zaczynam się martwić, że na serio jem za dużo - cały czas podjadam (co z tego, że to owoce typu śliwki), no i po kolacji jem, jem i jem... Ech. Kurczę, boję się, że przytyję, zresztą już sobie wmawiam - albo i nie  - że mam dużo gorszy brzuch niż ten ze zdjęć na fitnessie. echchhhhhhhhhhhhh mam nadzieję, że to chwilowe...
|
Iza dostajesz ode mnie duuuużego minusa Ty to piszesz? że chcesz zmniejszyć jedzonko? każdą z nas motywujesz do jedzenia, do jakiegoś działania, a sama tak scesss zlobić ? nu nu nu niedobla Iza
...a co do tych zdj to nieśmiało przypominam, że ktoś mi obiecał linka do tej str
Monochrome właśnie nie wiem czy dam radę z tą historią no bo jak się napalę na te studia, a potem wyjdzie "lipa" to co dalej?( jejku chciałabym studiowac prawo, ale na prawdę boję się historii tych kodeksików też mało nie jest, ale akurat to mnie interesuje a nie wiesz czy w tym roku dużo było chętnych na ten kierunek na UJ? i dziekuję za odp
ehh u mnie poza tym tak sobie znowu dziwnie, postanowiłam, że zwiększę ruch i tak dzisiaj troszkę poćwiczyłam sobie abs 8 na nogi i brzuch i wyruszyłam w trasę rowerkiem-40 min zamierzam biegać żeby poskromić moje trzęsące się uda...może mi się uda coś z nimi zrobić do końca wakacji...
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
|
|
|