Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-24, 22:32   #272
kika171
Zadomowienie

GG do kika171
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez juliaaa161190 Pokaż wiadomość
No nie wiem ja się najadam, ale jem jeszcze jakiś owoc do tego np. jabłko lub arbuza czy coś
Tak też właśnie myśałam, że jakiś owoc ratunkowy

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
hmmm, no cóż, bieganie raczej rozwija uda i łydki, ja swoich bardzo nie lubię, są straszne. ale żeby się nie "trzęsły" polecam "ósemkę" legs (8 abs legs) podobno fajnie rzeźbi nogi
ale ja wolę mieć rozbudowane mięśnie, które ładnie wyglądają niż trzęsącą się galaretkę):
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Agness, ja też bym prosiła o zdjęcie.. a co do owsianki, jest bardzo sycąca i pyszna! polecam. no, przeczytałam Wasze wpisy, ja tak tylko króciutko i znikam.

całuję Was dziewczynki.
muszę ją jeszcze spróbować zrobić a płatki śniadaniowe mogę do niej dodać?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
To też zależy z ilu g płatków ją zrobisz, od dodatków . Ja na początku owsianką się nie najadałam, a teraz nawet mniejszą i bez dodatków się najem.

A więc może czas zmienić swe myślenie ? bo wcale nie jesteś żadnym potworkiem

Aralko gratuluję ! nie ma się co martwić, przecież to tylko jeden kawałek, ale jak na początek spory krok w przód
wsypałam ok 0,5 szkl i tak tyci tyci wody, ale i tak nie wyszła taka jak powinna w ogóle to ja nie wiem jaka ona powinna być gęsta czy taka "ciapka"?

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
może tak dla odmiany napiszę, co u mnie. no więc średnio, bo zaczynam się martwić, że na serio jem za dużo - cały czas podjadam (co z tego, że to owoce typu śliwki), no i po kolacji jem, jem i jem... Ech. Kurczę, boję się, że przytyję, zresztą już sobie wmawiam - albo i nie - że mam dużo gorszy brzuch niż ten ze zdjęć na fitnessie. echchhhhhhhhhhhhh mam nadzieję, że to chwilowe...
Iza dostajesz ode mnie duuuużego minusa Ty to piszesz? że chcesz zmniejszyć jedzonko? każdą z nas motywujesz do jedzenia, do jakiegoś działania, a sama tak scesss zlobić? nu nu nuniedobla Iza
...a co do tych zdj to nieśmiało przypominam, że ktoś mi obiecał linka do tej str

Monochrome właśnie nie wiem czy dam radę z tą historią no bo jak się napalę na te studia, a potem wyjdzie "lipa" to co dalej?( jejku chciałabym studiowac prawo, ale na prawdę boję się historii tych kodeksików też mało nie jest, ale akurat to mnie interesuje a nie wiesz czy w tym roku dużo było chętnych na ten kierunek na UJ? i dziekuję za odp

ehh u mnie poza tym tak sobie znowu dziwnie, postanowiłam, że zwiększę ruch i tak dzisiaj troszkę poćwiczyłam sobie abs 8 na nogi i brzuch i wyruszyłam w trasę rowerkiem-40 min zamierzam biegać żeby poskromić moje trzęsące się uda...może mi się uda coś z nimi zrobić do końca wakacji...

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora