2008-07-25, 06:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
Napisane przez DianaM
Ps. Mogłybyście mi podpowiedzieć jak zrobić, by link do jakiejś stronki nie pokazywał się jako link tylko jakieś zdanie, gdzie po kliknięciu na nie przechodzi się automatycznie do tej strony? Nie wiem czy dobrze wyraziłam się z tym o co mi chodzi 
Chciałabym, żeby np. mój suwaczek nie pokazywał sie jako www.costakm tylko np. mój dzień 
|
Wpisujesz w tekst odpowiedzi Mój dzień, zaznaczasz to myszką i naciskasz ikonkę kuli ziemskiej z linkiem pod spodem, znajdującą się pod buźką w górnym menu wiadomości. Wyskoczy ci okienko, w które wstawiasz adres linka, klikasz ok i tyle .
Cytat:
Napisane przez czarna.noc
Ja na szczescie nie trafilam jeszcze na zadna taka, ale jak padnie kiedys podobny text to wgniote w ziemie, wrrrr 
|
Wchodzę kiedyś do jakiegoś sklepu z bielizną tutaj, którego wcześniej nie znałam. Podchodzi do mnie babka, i pyta się, czy mam ochotę na bra fitting. Pytam się jej: "A jakie macie najmniejsze obwody?". Oczywiście nie mieli nic poniżej 32(70cm). Podziękowałam za taki bra-fitting.
W innym sklepie laska podeszła do mnie profesjonalnie, jak powiedziałam, że potrzebuję 30FF. Tyle że mieli tam piękną kolekcję Freya i Fansasie, więc co się dziwić.
Nema - brakuje mi zdjęcia dziewczyny przed metamorfozą. Ślicznie wyglądasz!
Ja wróciłam z musicalu. Kocham musicale...
Pakuje walizeczkę i idę spać. Rano zasłużony wyjazd!
|