2018-05-09, 17:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Cytat:
Napisane przez bambi1980
Chloe - a ja Ci powiem, ze bardzo dobrze Cie rozumiem i wiem o czym mowisz. Moze to dziwnie zabrzmi ale gdybym mogla cofnac czas to tez bym sie nie ladowala w tego typu zwiazek, wiedzac to co wiem teraz. Niby teraz nasze zycie jest juz ustabilizowane ale co ja musialam przejsc to moje. Dodatkowo doszlo, ze jestem "dziewczyna ze wschodu" wrecz cygana, ktora szuka dobrobytu za granica bo u nas to w lepiankach mieszkamy, w ogole jakas gorsza rasa. Z tego co opisywalas to ta ex Twojego Tz jest raczej slabym charakterem, natomiast ja musialam zmierzyc sie z typowa pi..da. Byly i rozprawy sadowe, i roszczenia spadkowe(! JUZ za zycia), mieszkamy w wynajmowanym bo Tz musial sprzedac mieszkanie ze wzgledu na problemy z tym zwiazane. Taka szarpaczka. Mysle ze ktp tego nie przeszedl nie bedzie do konca rozumial. ..
|
Niestety Polacy są różnie postrzegani za granicą. Wyobrażam sobie ile Cię to musiało kosztować....ta walka o związek, rodzinę. Ile siły musiałaś w sobie mieć żeby to przetrwać. Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze!
Cytat:
Napisane przez Chloestic
Mam po prostu juz na tyle dosc klotni z powodu jego corki i zaczynam miec to wszystko w 4 literach szczerze mowiac. Czuje, ze nie jest mi to w ogole potrzebne, a moge sie tylko domyslac, ze jak sie maluch urodzi to ona dopiero bedzie stroi fochy i wtedy to juz w ogole wyjde z siebie.
|
Wydaje mi się że już teraz musisz uświadomić Tż że jak urodzi się Wam synek to przede wszystkim Wy powinniście być dla niego najważniejsi. I to wy będziecie wymagać opieki a nie jego nastoletnia córka. Rozumiem że chce utrzymywać z nią kontakt ale jej ewentualne fochy nie powinny mu przesłaniać potrzeb Twoich i dziecka. I póki on sam tego nie zrozumie to nie będzie dobrze :/
Cytat:
Napisane przez olajadetektyw
A ja się czuję tak jakby w moim brzuchu mieszkał wielkolud. Mam. Wrażenie że jest wszędzie to dziecko. Nie kopie dużo ale mam wrażenie takiego ciężkiego brzucha. Do tego nawet jak zjem pół pomidora mam wrażenie że się o jadłam na Maxa a z drugiej strony słyszę burczenie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mam podobnie ile bym nie zjadła, czy mało czy dużo cały czas czuje się najedzona przez ten ogromny brzuch
|
|
|