Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-05-09, 20:00   #2661
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Blanka, super lista ! Przypomne tylko o pampersach - ktoras z dziewczyn mi mowila o tym jak zobaczyla u mnie w koszyku jedynki - jak jestes w klubie rossne to od 34 tygodnia ciąży mozesz odebrac paczke za 1 gr, więc ja wyrzucilam z koszyka
Kropko, a ten kod skad masz ? Pewnie tylko dla jednej z nas starczy [emoji14]
Pewnie nikogo nie zdziwie tym, ze nigdy nie jadlam sushi i dlugo nie zjem bo moj maz zgadnijcie co - nie jada ryb i ma pewno nie zje wodorosta hahaha
U Was burze a u mnie słońce i duchota caly dzień.
Ogolnie czytam o tych wyprawkach, koszykach, i zaczynam łapać jakiegos schiza, że to juz zaraz, a przeciez bylo tyle czasu wczesniej, i czy ja w ogole jestem gotowa psychicznie juz na to... boje sie że czegos nie ogarne, ogólnie czuje sie ostatnio jakas nieprzygotowana, wszystko mnie stresuje i powoduje jakis wewnetrzny dyskomfort.... czy to taki normalny strach pierworodki ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kod mam z ulotki, którą dostalam przy pierwszym zamowieniu z hubi! Tam jest lista wyprawki i na koncu kod- i działa wielokrotnie. Wrzuce go na fb- nie chce tutaj żeby czasem go nie zablokowali [emoji28]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując