Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-25, 10:15   #1554
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
śliczny kolor, taki jakby karmelek..chorowałam na taki kolor zanim stałam się ruda i nadal mi się podoba jaka to farba i odcień?
w każdym świetle ten kolor wygląda inaczej - jeszcze muszę zrobić zdjęcie w słoneczny dzień i zobaczę jak się prezentuje ! farba artego , chyba dobrze piszę , a kolor yyy nie pamiętam , idę dziś do tej mojej fryzjerki to się dowiem !

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
noooo tez się zpaytam o kolor farby.

Wyglądasz super!! a jak sie błyszczą!!
W ogóle ładne jesteś choć widać było tylko kawałeczek twarzy! To tak stwierdzam i będe się tego trztymać
oj jak miło na początek dnia, Kochane jesteście

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ewulinek śliczny kolor szkoda że buzi nie było widać i pokoju, bo chciałam zobaczyc, jak masz
mój pokój..hm..jak zwykle syf! ja co tydzień w sobotę robię wielkie porządki po tygodniu jutro też mnie to pewnie czeka !

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a mi niestety odpada weekend nad jeziorkiem...moj tz ma nocki....dzis idzie ...jutro pol dnia bedzie spal...a w niedziele na rano do pracy do 14:00 wiec w domu bedzie tak o 14:30

bardzo ladny Twoj kolorek jest i ladniutka jestes :

pokaz rudy
Dzięki Strippi
jak wam zaczął się piątek ?

ja wczoraj wracam do domu od fryzjera a tam w lodówce cała blacha od ciasta zrobionej czekolady przez moją mamę
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora