2018-05-10, 07:44
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx
Pozytywnaj łącze się w bólu z tym kroczem, też strasznie mnie boli o dodatkowo promieniuje do prawej nogi [emoji23]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ----------
No widzisz jaki kochany mężuś [emoji2]
|
witaj w klubie [emoji23]
Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx
Ale zaczęłaś kiepsko dzień, oby dalej było lepiej [emoji8]
---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------
Nie wiem jak to nazwać ale faktycznie może taki trochę rozrywający, mam takie bolesne parcie na to krocze, najgorzej jest mi się obrócić z boku na bok, wstać i stanąć na jednej nodze jak się np. ubieram.
|
dokładnie ten ból [emoji17] a najgorzej w nocy jak się leży dłużej w jednej pozycji. I wstań tu potem
Cytat:
Napisane przez pola25
to ja mam tylko takie momenty,wtedy czuję ,jakby mała coś majstrowała i wtedy zmieniam pozycje,aby jej to uniemożliwić
ból momentami okropny
|
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------
ovejta aska gratuluję nowych tygodni [emoji4]
---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------
madziara gratulacje dla męża
---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------
Cytat:
Napisane przez madziara889
Hej.
Nie martwcie się, że ręczniki 100x100 są takie wielkie, na piczątku mocniej opatulicie maluszki i będą dłużej służyły.Ewuncji ten mały starczył na pierwsze 3 miesiące [emoji12]
Mi z gemini wyszło 300 zł ale dla małego tylko apteczne rzeczy, kilja lekarstw dla Ewki i dla nas. Smoczki, pieluszki, chusteczki czy fridę już mam.
Wczoraj już nie odzywałam się, bo miałam doła, że mężu nie odzywa się. Zrobiłam obiadek, a on nie wrócił z pracy jak zawsze tylko 2 godz później, a wszystko po to, żeby kupić mi kebaba na przeprosiny [emoji7][emoji23]
|
jaki słodki[emoji7]
|
|
|