Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-25, 10:13   #1284
19Mallgosia91
Raczkowanie

GG do 19Mallgosia91
Wink Dot.: Domowe sposoby na trądzik - ZBIORCZY

Hejka też mam problemy z trądzikiem ale na szczęście nie jest on taki wielki czasami jakieś pojedyncze mi wyskakują na początku stosowałam aloes i spirytus i jakoś słabo to działało później była maść cynkowa można powiedzieć ze dobra Tylko chyba już sie do niej przyzwyczaiłam bo nie działa próbowałam 2 tygodnie tą maścią zlikwidować pryszcza i nic więc mama mi poradziła wyprobować maść Crotlimazolum miałam w apteczce i zostawiłam sobie na noc i na 2 dzień nic nie ma no może tam malutkie czytałam ze jest to maść na różne choroby skórne czy coś takiego a w necie wyczytałam że ktoś stosował ją na czerwone plamki do tego stosuje maseczki perfect y anty trądzikowe gruszkowe są np w ros manie za 1.50zł i do tego mam suchą skórę czasami sie łuszczy używam też maseczkę perfecta aloe coś w tym stylu taka zielona dla mnie cud używałam niveiki normalnej i mi tylko po niej coś zaczęło wyskakiwać domowych sposobów b mi sie spodobało ubite białko i cytryna ale cynamon nie przypadł mi do gustu Jak już ktoś zakłada to życze wytrzymałości ja wytrzymałam 5 min i myślałam że mnie szlag trafi
19Mallgosia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując