Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytanie o staż - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-07-25, 10:16   #1890
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Pytanie o staż - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
No tak dzięki, ale u mnie nie jest tak jak mówisz, ja wiem że up ma fundusze. Sam pośrednik pracy o tym mówił, tylko że trzeba czekać. A co do kwestii "po kolei" to tez nie prawda, przynajmniej nie u mnie moja koleżanka rejestrowała się około 2 tyg. później ode mnie – musiała wyrobić sobie NIP, i już ma prawie miesiąc stażu. Ja naprawdę nie wiem o co chodzi. U mnie to wygląda tak jakby szkodowali miejsc, a tym bardziej pieniędzy. Niby zachęcają, a jak co do czego to nie ma :/:/

A jeśli chodzi o te badania to należy je zrobić u lekarza rodzinnego tak??
Zadzwoń do UP i zapytaj w takim razie. Moze mieli pieniądze a juz nie mają Ja chciałam iść na staz w tamte wakacje ale nei mieli pieniedzy. Co prawda powiedziała babka ze lada chwila mają dostać nowe pieniądze,a le jest już spora liczba osób oczekujących wiec nie ma szans ze bede miala ten staż. Zaproponowała zebym pod koniec roku zapisala sie na staz (na ta liste własnie) na nowy rok bo "kto pierwszy ten lepszy". Zapisałam sie więc w październiku (albo listopadzie??) a na staz poszłąm od marca.
Moze ta twoja koleżanka ma kogoś znajomego w UP który jej to załatwił.

Co do badań to robi sie je w konkretnej przychodni (przynajmniej u mnie) - na skierowaniu jest podany adres tej przychodni), bo przeciez u rodzinnego nie zrobisz np. prześwietlenia płuc

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora